ULTRAHANGOS TÉRVÉDELEM BESZERELVE: 19900 Ft!

Beszerelve: 19900 Ft, Eladási ára: 12900 Ft

Választható bármelyik autóriasztónk mellé kiegészítő modulként is!


Az ultrahangos térvédelemnek több előnye is van!

Első és legfontosabb, hogy ha be van szerelve, akkor akár kővel, akár porcelánnal betörik az autó ablakait, a riasztó ezt érzékelni fogja és riasztást indít!

Nagyon sok esetben az autó riasztójához csak ütés érzékelő modul van beszerelve és az ütés érzékelő az ablakok betörését csak akkor érzékeli, ha nagy erejű ütéssel történik az ablakok betörése!

Viszont a tolvajok előszeretettel használják a porcelánt az ablak betörésére, mert nagyon kicsi ütéssel be lehet vele törni az autó üvegeit és az ütés érzékelőket annyira érzékenyre nem lehet beállítani hogy ezt már érzékelje, mivel akkor rendszeresen vakriasztásokat csinálna a riasztó már az autónk mellett elhaladó teherautók hangrezgéseire is!

Viszont az ultrahangos térvédelem minden belső mozgásra riaszt, akár kővel akár porcelánnal törik is be az autó ablakait, de még ha kivágják az üveget, akkor sem tudnak észrevétlenül bejutni!

További fontos előnye, hogy az ultrahang szondái látszanak az autóban a 2 napellenző külső oldalán az oszlop tetejéhez vannak felszerelve, ez azért nagyon jó, mert ha egy autófeltöréssel foglalkozó tolvaj benéz az autónkba és látja a szondákat, akkor tudja, hogy ha betöri az ablakot, vagy kinyitja valamelyik ajtót, akkor is meg fog szólalni a riasztó, és nem is érdemes próbálkozni!

Így a feltörés megelőzésre is nagyon jó!Beszerelve: 19900 Ft, Eladási ára: 12900 Ft