ÜVEGTÖRÉS ÉS LÉGNYOMÁS ÉRZÉKELŐ MODUL BESZERELVE: 10900 Ft!

Beszerelve: 10900 Ft, Eladási ára: 6500 Ft

Választható bármelyik autóriasztónk mellé kiegészítő modulként is!

(a Caesar CT-204U, CT-220U és Caesar CT-215U riasztókhoz alapkiépítésben tartozék)

Az üvegtörés és légnyomás érzékelő modul előnyei:

Első és legfontosabb, hogy ha be van szerelve, akkor akár kővel, akár porcelánnal betörik az autó ablakait, a riasztó ezt érzékelni fogja és riasztást indít!

Nagyon sok esetben az autó riasztójához csak ütés érzékelő modul van beszerelve és az ütés érzékelő az ablakok betörését csak akkor érzékeli, ha nagy erejű ütéssel történik az ablakok betörése!

Viszont a tolvajok előszeretettel használják a porcelánt az ablak betörésére, mert nagyon kicsi ütéssel be lehet vele törni az autó üvegeit és az ütés érzékelőket annyira érzékenyre nem lehet beállítani hogy ezt már érzékelje, mivel akkor rendszeresen vakriasztásokat csinálna a riasztó már az autónk mellett elhaladó teherautók hangrezgéseire is!

Viszont az üvegtörés érzékelő az üveg törésekor keletkező "csörömpölő" hangra van kalibrálva és riaszt, akár kővel akár porcelánnal törik is be az autó ablakait!

További fontos előnye, hogy a légnyomás érzékelő része képes az ajtók kinyitásakor a belső térben keletkező kis vákuumot érzékelni és így az ajtó nyitásakor a riasztó felé riasztást indítani még akkor is, ha az autó ajtajában levő kapcsoló gyárilag nincsen beépítve, vagy nem lehet rá kötni a riasztót pl. egyes CAN-BUS rendszerű autóknál.

Így az ajtónyitások érzékelésére is nagyon jó!Beszerelve: 10900 Ft, Eladási ára: 6500 Ft