Piranha 802SA kártyás autóriasztó

Nagyon kedvező áron,  beszerelve: 42900 Ft.!!!

(beszeréskor nálunk jár hozzá egy sziréna is)

2 db ugrókódos kártyával, RABLÁSGÁTLÁSSAL!!!

 

ÚJDONSÁG!!!piranha802SA2

 

 

A riasztó működésének rövid ismertetője:

 

A bekapcsolás kétféleképpen történhet, a zsebünkben vagy a kulcscsomónkon lévő kártyával egyszerűen eltávolodunk az autó közeléből. A riasztó a kártya jelenlétét kb. 25-30m távolságig érzékeli és utána az autót magától lezárja, a riasztó beélesedik.

 Ha a kártyával visszamegyünk az autó mellé, akkor pedig magától kinyit,  kb. 2-3 m távolságból! Mindez teljesen automatikusan, tehát a tulajdonosnak nem kell semmi gombot nyomnia!!!

Nagyon kényelmes funkció ez mikor csomagokkal telipakolva nem kell még a távirányítóért kotorászni a zsebünkben! Eddig ez a kényelem azonban csak elég magas áron volt elérhető, most viszont a 42900 Ft-os beszerelt árral már könnyebben elérhetővé vált!

Felmerül az a kérdés is, hogy mi történik akkor ha az autóval megállunk pl. közvetlenül egy üzlet előtt a járdán, bemegyünk, de nem távolodunk el 25-30 méterre az autótól és azt az utcán hagyva természetesen nem szeretnénk, hogy nyitva maradjon!

Ekkor lép működésbe a kártya másik funkciója a manuális működtetés! A kártyán található nyomógombot megnyomva (kis műhold jel) a riasztó, mint egy hagyományos távirányítós ugrókódos riasztó bekapcsolható, és ekkor erre az egy bekapcsolási ciklusra kiiktatja az automatikát, tehát csak a kártya gombjának újbóli megnyomására fog nyitni is!

Így nyugodtan mozoghatunk a kártyával autónktól közel , és bár nem távolodtunk el tőle mégis biztonságban zárva tudhatjuk azt! Nyitás után pedig visszaáll az automatikus működtetés, így nem kell semmit programozni rajta!piranha802SA

 

A riasztó másik hasznos funkciója a RABLÁSGÁTLÁS!

A kártyát a zsebünkben tartva, amennyiben járó motorú autóból bennünket erőszakkal kiszállítanak, és eltávolodunk az autó mellől, a riasztó egyből érzékeli, hogy a kártya nincs a közelben és indítja a rablásgátlást, aminek hatására az autónk motorja le fog állni és a rablók nem jutnak messzire!

 

Található még a riasztóban PIN kódos vészkikapcsolás, ami azért jó, ha a tulajdonos esetleg elveszítené a kártyát, akkor a beprogramozott PIN kóddal, a gyújtáskulcs és a LED kijelző villogását figyelve lehetőség van a vészkikapcsolásra!

 

A riasztó tudja az összes központizár vezérlési időt, pneumatikus, reteszzár, komfortzár vezérlést és mindezt beépített relékkel!

Megvásárolható beszerelés nélkül is 26900 Ft-os kisker. áron (sziréna +1900 Ft)!!!

 

Újdonság a mindegyik riasztónkhoz illeszthető rádiótelefonos hívómodul, amely riasztáskor a tulajdonos mobilját felhívja!!!

Beszerelve: 36900 Ft.  (leírás+képek)

 

kezdőlapra   autóriasztók   immobiliserek   centrálzárak

ablakemelők   rádiósmagnók,hangszórók   lakásriasztók

kiegészítő modulok   eladási árak(szerelés nélkül)   postai csomagküldés

beszerelő műhelyeink (térképpel)   sebességváltó zárak